Skip to main content

Blikkenslager til alle former for blikarbejde

MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR VVS- OG BLIKARBEJDE

Vi leverer langtidsholdbare løsninger


Leder du efter en blikkenslager? Hos T.T Blik VVS & Anlæg ApS udfører vi alle former for blikarbejde for små og store privat- og erhvervskunder. Som VVS-installatør hjælper vi kunder i blandt andet Store Heddinge, Haslev, Næstved og Køge samt andre steder på Sjælland og i hovedstaden.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i vores blikkenslagerarbejde. Vi lægger også vægt på at udføre arbejdet i overensstemmelse med kundens ønsker og behov samt boligens æstetiske udtryk. Samtidig har vi altid fokus på, at vi skal levere vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare løsninger.

Vi arbejder med alt fra zink og kobber til skifer


Vi udfører blikarbejder i zink og kobber. Derudover laver vi tagarbejde i natur- og eternitskifer. Tagrender og nedløbsrør kan også være i andre materialer.

Vi udfører alle opgaver inden for blik såsom:

  • Reparation af facadedækninger
  • Tagarbejde inden for natur- og eternitskifer
  • Inddækninger af kviste, skorstene med mere
  • Udskiftning og reparation af tagrender og nedløb
  • Andre opgaver for en blikkenslager

Vi giver os god tid, så vi kan lave et ordentligt håndværk. Derfor kan du altid forvente et færdigt, professionelt og holdbart resultat, uanset om det er en lille reparation eller en større renoveringsopgave.

Vi leverer langtidsholdbare løsninger


​Du er velkommen til at høre mere om vores priser og om vores kompetencer som blikkenslager, men også om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du mangler den gode idé, eller hvis du har brug for sparring. Kontakt os på telefon 26 27 33 32 for at aftale nærmere og for at få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

OM OS

T. T. BLIK VVS & ANLÆG APS


Hos T.T. Blik VVS & Anlæg ApS har vi stor erfaring som blikkenslager, og vi udfører blikarbejde for såvel store som små kunder – hvad enten det er privat eller erhverv.

Vi lægger stor vægt på at udføre vores blikarbejde i høj kvalitet og efter vores kunders ønsker og behov. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, og sammen med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der ikke blot er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri, men som også stemmer overens med boligens æstetiske udtryk.

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for blikarbejde kan vi give gode råd og vejledning, hvis du selv mangler den gode ide.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.