Skip to main content

Installation af fjernvarme og
andre varmeinstallationer

MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR VVS- OG BLIKARBEJDE

Vi leverer langtidsholdbare varmeløsninger


Overvejer du muligheden for installation af fjernvarme? Hos T.T Blik VVS & Anlæg ApS har vi stor erfaring med montering, reparation og service af varmeinstallationer, herunder fjernvarmeanlæg. Som VVS-installatør servicerer vi privat- og erhvervskunder i blandt andet Store Heddinge, Næstved, Haslev og Køge samt i hovedstaden og alle andre steder på Sjælland.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og at udføre arbejdet i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Samtidig har vi fokus på, at vores varmeløsninger skal være langtidsholdbare.

Et nyt varmesystem gavner pengepungen og miljøet


Trænger dine radiatorer til et eftersyn? Ønsker du gulvvarme på badeværelset? Vil du spare penge med jordvarme eller fjernvarme? Så er vi den rette til opgaven.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Oliefyr
  • Solvarme
  • Jordvarme
  • Gulvvarme
  • Gasinstallation
  • Fjernvarmeservice
  • Installation af fjernvarme
  • Og mange andre varmesystemer.

Ældre huse har ofte nogle gamle varmesystemer, der er langt mindre effektive og væsentligt dyrere end nye varmesystemer. Dertil kommer, at de er langt mere miljøskadelige. Et nyt og effektivt varmesystem vil derfor gavne både pengepungen, miljøet og den generelle trivsel i boligen – uanset hvilket system du vælger.

Servicetjek af din nuværende varmeinstallation


Vi kan tilbyde et servicetjek, hvor vi gennemgår dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Samtidig kan vi vurdere, hvorvidt der er brug for et nyt system. Herefter kan vi rådgive dig i de forskellige systemer, så du får en varmeinstallation, der passer lige præcis til din bolig. På den måde er du sikret, at du ikke bruger mere varme end højst nødvendigt.

Vores erfaring og ekspertise inden for varmesystemer sikrer dig, at alle reparationer og installationer bliver udført efter alle gældende regler. Samtidig er vores medlemskab af TEKNIQ din garanti for et professionelt arbejde.

Hvad koster fjernvarme?


Prisen for fjernvarme afhænger af dit lokale fjernvarmeselskab, men generelt er det billigere end gas, olie og el med videre. Samtidig er det enkelt at vedligeholde, og de fleste fjernvarmeselskaber leverer klimavenlig varme.

Vores priser for installation af fjernvarme afhænger også af en række lokale forhold, men også af den ønskede fjernvarmeinstallation. Hertil kommer omfanget af fjernvarmerør med videre. Udover installationen udfører vi også gerne den årlige fjernvarmeservice på dit nye anlæg. Vi servicerer også gamle anlæg.

Hør mere om installation af fjernvarme
eller et andet system


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 27 33 32 for at høre nærmere om montering, reparation og service af forskellige former for varmeinstallationer, herunder installation af fjernvarme. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris.

OM OS

T. T. BLIK VVS & ANLÆG APS


Hos T.T. Blik VVS & Anlæg ApS har vi stor erfaring som blikkenslager, og vi udfører blikarbejde for såvel store som små kunder – hvad enten det er privat eller erhverv.

Vi lægger stor vægt på at udføre vores blikarbejde i høj kvalitet og efter vores kunders ønsker og behov. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, og sammen med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der ikke blot er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri, men som også stemmer overens med boligens æstetiske udtryk.

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for blikarbejde kan vi give gode råd og vejledning, hvis du selv mangler den gode ide.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.