Skip to main content

T. T. BLIK VVS & ANLÆG APS

MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR VVS- OG BLIKARBEJDE

VVS-ARBEJDE


Hos T.T. Blik VVS & Anlæg ApS er vand, varme og sanitet vores kerneområder.

Uanset om du drømmer om et nyt badeværelse, skal have nye pumper installeret, mangler varme i radiatoren, eller hvis oliefyret skal skiftes ud med fjernvarme, så klarer vi opgaven.

Vi udfører blandt andet:

  • Reparation og udskiftning af VVS
  • Udskiftning og renovering af varmesystemer
  • Nyt badeværelse/køkken/bryggers
  • Rørlægning
  • Fast serviceaftale for boligselskaber og virksomheder
  • Reparation af vandskader/forsikringsskader

Professionelt og holdbart resultat – hver gang

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og vi håndterer alt fra det helt simple til de mere avancerede opgaver.

Vi lægger stor vægt på at give enhver opgave den tid, det tager, og kun efterlade et færdigt, professionelt og holdbart resultat – uanset om det er en udskiftning af et armatur eller en stor renovering af et badeværelse.

VVS til den rette tid og pris

Vores medarbejdere er professionelle VVS’ere, der garanterer dig et kvalitetsarbejde til den rette tid og rette pris. Så står du og mangler en fagkyndig VVS’er til din opgave, så kontakt os på telefon 26 27 33 32 eller via kontaktformularen til højre og få et uforpligtende tilbud.​

OM OS

T. T. BLIK VVS & ANLÆG APS


Hos T.T. Blik VVS & Anlæg ApS har vi stor erfaring som blikkenslager, og vi udfører blikarbejde for såvel store som små kunder – hvad enten det er privat eller erhverv.

Vi lægger stor vægt på at udføre vores blikarbejde i høj kvalitet og efter vores kunders ønsker og behov. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, og sammen med dig som kunde finder vi den helt rigtige løsning, der ikke blot er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri, men som også stemmer overens med boligens æstetiske udtryk.

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for blikarbejde kan vi give gode råd og vejledning, hvis du selv mangler den gode ide.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.